Striperi za djevojačku večer

Najam stripera na djevojačkoj večeri defenitivno podižu živu u borometru.  Diskrecija zajamčena ! 30 minut nastupa uz vlastitu muziku, light show, kratko druženje, zajednička fotka.

CLASSY STRIP SHOW !

UPITE šaljite na:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prema dogovoru dečki dolaze na mjesto proslave. Područje cca 100-150 km oko Zagreba, kompletnu Istru i Kvarner.

Razpoložljivi kostimi: gentleman, gangster, cowboy, policajac, vatrogasac...

Pogledajte kako dečki to rade:

djevojačka večer uz dečke Total Knockout
 
Reportaža na DMC TV 
 
 
Green Gold Zagreb klub show:
 

http://www.youtube.com/watch?v=ONIJlT8q7og

https://vimeo.com/98921307

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=970269736355665&id=248690388513607 Viva Tuzla

https://www.youtube.com/watch?v=aYCCbbPHQTg  Arena Stožice LJ, 15.000 ljudi

A evo šta kažu djevojke:

PETRA: "Nastup je bio super!! :) Cure  su uživale, Ricky je bio super, od nastupa do karaktera, a i fenomenalno izgleda!! :) Mlada je oduševljena, rekla je da smo dobro izabrale i da ne bi ni ona mogla bolje!! :) Sve u svemu jako profesionalno odrađeno, super smo se zabavile i samo tako nastavite!!"

JELENA: "Evo, samo da javim, striper je bio izvrstan, jako smo bile zadovoljne, nasmijale smo se do suza. Naručujemo se i za drugi put."

NIKOLINA: "Jako smo zadovoljne, sve je prošlo super. Bio nam je Dino i stvarno je bio odličan.Nemamo nikakve zamjerke. Hvala puno na svemu"

KATARINA: "Sve je bilo za 5! cure su sve bile zadovoljne, a naj bitnije, mlada je bila. Meni je ovo prvi put da u hrvatskoj tako nesto organiziram, inace sam to radila vec vise puta u njemackoj i bila na par takvih shows, i iskreno malo me je bilo strah! Feedback koji sam dobivala za takve nastupe (ne vezane uz vas, opcenito) su bili vise nego losi, tako da sam sa ovime i vise nego ugodno iznenadena!!! Za svaki slucaj, imam vas kod mene u arhivi i kada mi bude opet trebalo zovem!:)"

CARLA: "Nastup je super prošao, dečki su ostali s nama nakon nastupa do jutra, a sve cure su me pohvalile da sam odlično izabrala tako da sve same pohvale :)"

Fancy Hen