Najpopularniji načini proslave djevojačke večeri

proslava dv

 

 

 

 

Iako je termin djevojačka večer (eng. hen party) nastao tek kao odgovor na momačke zabave (eng. stag party), danas su proslave djevojačkih večeri mnogo kreativnije u svojim izvedbama od momačkih. Bez obzira koliko vam blesavo izgleda kititi se tijarama, pernatim boama ili piti koktele s Dicky slamkama, to ćete činiti samo tu jednu posebnu večer, koja i treba biti drugačija od uobičajenog izlaska s curama. Neka svi znaju da se slavi djevojačka, budite primjećene. A ukoliko nemate neki poseban plan pa se pojavite na vratima najpopularnijeg kluba u gradu i ispred vas dočeka kilometarski red, vjerujte – ući ćete prve.

Ako se ipak pripremate za proslavu, zabavu tradicionalno priređuje kuma u čast zadnje večeri mladenke kao slobodne neudane žene. U organizaciji zabave može sudjelovati i mladenka, ali najbolje samo pasivno kako bi ostatak bio iznenađenje.
Pripreme kreću od sastavljanja popisa uzvanica i odabira načina proslave.
Ideja je mnogo a  neke od najpopularnijih su:

1.    TULUM U IZNAJMLJENOM PROSOTRU
Tko želi u stanu dvadeset cura u štiklama?  A novi parket?  Ne bi išlo. Osim ako se ne radi o  pidžama party-ju što također može biti cool način proslave kada je mlada trudna do zuba. Zato radije iznajmite prostor i ni brige ni pameti. Jedina vam briga može biti da vlasnik birca ne vidi da švercate stripera u lokal bez prethodne najave. No tulum može biti i u vikendici ili u nekoj kućici na osami ili pak u vili s bazenom u Istri.
 

2.    WELLNESS
Buć buć…ta tri slova trebaju asocirati  na puno mjehurića, što u jacuzziju, što u čaši punoj finog šampanjca, a kada se dvije vrste mjehurića spoje zabava nema granica. Pedikura, manikura, tretmani s čokoladom, zelenom glinom ili promatranje ptica omogućuju brojni hoteli  i toplice u svojoj ponudi.


3.    LIMUZINE
Limuzina daje dodatni party štih proslavi djevojačke, a može se kombinirati s bilo kojim drugim oblikom proslave kao što je odlazak do kluba, restorana ili u wellness. Bitno je da se za djevojačku osjećate posebno, a limuzina vam to definitivno omogućuje. Bez obzira da li se radi o klasiku iz američkih filmova ili hummerlimo-u. Glavno je da se otvori boca šampanjca, da se provjetrite kroz krovni prozor i da se do destinacije prošećete crvenim tepihom. Noć je vaša.

4.    ADRENALINKE
Jedan oblik proslave ne isključuje drugi, no kada se radi o adrenalinskom načinu proslave, jedno je sigurno – štikle ostaju doma. No dobro, ako inzistirate, štikle mogu ostati u gepeku, ako nakon cuganja u udaljenoj viksi želite provesti ludu noć u birtiji u ličkom selu ili u srcu Gorskog kotara. Adrenalinska zabava uključuje rafting, vožnju quadovima, paintball ili full uslugu u nekom od adrenalinskih parkova koji se  mogu pobrinuti i za cugu i klopu poslije aktivnosti. Kleti i vikendice pogledajte u našoj ponudi.

5.    DINE & CLUBING
Iako inače u tandemu idu Wine&Dine pa u krpe, mi preporučamo opciju klopa pa rasplesati višak kalorija nakupljenih sjedenjem, jedenjem i cuganjem. Iako se nakon glavnog jela čini da ste spremne za krpe, to je samo trenutna kriza. Zato cure naše drage, svaka po dvije medice ili za hrabrije rakijice i bit ćete spremne za klub prije nego prva to predloži. I bit će vam drago. Imat ćete vrlo ispunjenu večer, a svi znamo da se ne smije cugati na tašte.

 

 

 

Fancy Hen